Video: Muffins med feta og spinat
Muffins med feta og spinatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Letmælk
-
85 gram Parmesan ost
-
3 stk Æg
-
450 gram Hvedemel
-
4 tsk Bagepulver
-
0.75 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
115 gram Cheddar
-
140 gram Frossen hakket spinat
-
1 stk Frisk chili
-
1 tsk Havsalt
-
225 gram Feta 40+
-
0.25 deciliter Sesamfrø
-
0.25 deciliter Græskarkerner
Bland mælk, olie, ost, chili og æg i en skål. Tilsæt spinat, mel, bagepulver og salt, og bland det sammen. Fyld muffinformene halvt, og fordel fetaen over. Kom resten af dejen i forme og drys med sesam og græskarkerner. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min.
Tomatsalat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muslinger i karry og kokosmælk
Start med at rense muslingerne. De muslinger der er åbne, og som ikke lukker sig ved et...
Kanelkage uden kærnemælk
Kanelkage uden kærnemælk Tænd ovnen på 180 grader. Put fedtstof rundt i bunden af et fad...
Majs over bål
Køb de majskolber som har flest dækblade. Majskolberne lægges i vand i min.2 timer, ime...