Video: Stærk tomatsauce
Stærk tomatsauceKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
2 stk Frisk chili
-
1 stk Løg
-
3 stk Hvidløg
-
750 gram Tomat
-
1 bdt Frisk persille
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
1 stk Laurbærblad
-
3 deciliter Frisk timian
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
Skær chilipebrene halvt over, rens dem og snit dem fint.
Hak løg og hvidløg fint. Skold tomaterne og skær dem i kvarte.
Hak persillen groft.
Sauter løg og hvidløg i olien og tilsæt chilipeber, tomater og resten af ingredienserne.
Lad saucen koge under låg i ca. 10 minutter.
Fjern låget og lad saucen koge ind i ca. 10 minutter.
Gnid saucen gennem en sigte (eller man kan blende den).
Husk at fjerne laurbærblad først.
Hvis man synes saucen er for tynd, kan man koge saucen videre.
Hvis man synes at saucen er for tyk kan man komme lidt vand i, men saucen må ikke være vandet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydderurtebrød
Citronmelisse og purløg hakkes.Gæren udrøres i lunkent vand og olie, salt, krydderurter og...
Indbagt oksemørbrad med karl johan svampe og parmaskinke
Indbagt oksemørbrad med karl johan svampe og parmaskinkeDe tørrede karl johan svampe opblø...
Dressing til skaldyr
Rør yoghurt, tomatpuré, chilisauce og paprika sammen. Smag til med salt og peber. Servere...