Video: Stærk tomatsauce
Stærk tomatsauceKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
2 stk Frisk chili
-
1 stk Løg
-
3 stk Hvidløg
-
750 gram Tomat
-
1 bdt Frisk persille
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
1 stk Laurbærblad
-
3 deciliter Frisk timian
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
Skær chilipebrene halvt over, rens dem og snit dem fint.
Hak løg og hvidløg fint. Skold tomaterne og skær dem i kvarte.
Hak persillen groft.
Sauter løg og hvidløg i olien og tilsæt chilipeber, tomater og resten af ingredienserne.
Lad saucen koge under låg i ca. 10 minutter.
Fjern låget og lad saucen koge ind i ca. 10 minutter.
Gnid saucen gennem en sigte (eller man kan blende den).
Husk at fjerne laurbærblad først.
Hvis man synes saucen er for tynd, kan man koge saucen videre.
Hvis man synes at saucen er for tyk kan man komme lidt vand i, men saucen må ikke være vandet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hakkebøf
Sæt kartoflerne til at koge.Del kødet i 3 og form 3 bøffer, der er 2 cm tykke. Hak bøffern...
Abrikos-clafoutis
Abrikos-clafoutis Start med at skylle 8 abrikoser og halver dem. Pil stenene ud...
Stir-fry svinemørbrad med chili og koriander
Skær mørbraden i tern på ca. 2 cm. Hak løg og peberfrugt groft. Chilien frigøres for frø o...