Video: Grillmarinade med rom og chili
Grillmarinade med rom og chiliKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
2 tsk Stødt allehånde
-
1 stk Kanelstang
-
1 tsk Revet muskatnød
-
1 stk Frisk grøn chili
-
0.5 stk Rødløg
-
2 stk Forårsløg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Ingefær
-
1 spsk Frisk timian
-
1 spsk Sukker
-
1 spsk Sojasauce
-
2 spsk Worcestershire sauce
-
3 spsk Citronsaft
-
0.5 deciliter Rom
Put alle ingredienserne i en beholder til en blender og blend dem til glat marinade.
Marinaden skal helst have tid til at trænge ordentligt ind i det valgte kød.
Dvs. at kødet helst skal marinere natten over.
God til grillet kød, især svinekoteletter bliver gode med denne marinade
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksetærte med porre og spinat
Fremgangsmåde Rør mel og margarine sammen til en ensartet dej med en lille smule salt. L...
Kalkunfrikadeller med gulerødder og persille
Riv grøntsagerne og pres hvidløget. Bland alle ingredienserne sammen og lad farsen trække...
Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
Rødspætteruller med parmaskinke og pastaSkær løgene i store tern. Svits løgene i 1 sp...