Video: Ørredruller
ØrredrullerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
350 gram Røget bækørred
-
70 gram Naturel smøreost
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Frisk purløg
-
1 tsk Citronsaft
Pynt
-
0 Creme fraiche 18%
-
0 Frisk mynte
Start med at hakke 100 g. ørred fint.
Bland hakket ørred, smøreost, creme fraiche, purløg, citronsaft, salt og peber til en mousse.
Stil evt. blandingen i køleskabet, hvis konsistensen er for tynd.
Læg de resterende stykker ørred i to rækker, der overlapper hinanden på et stykke husholdningsfilm.
Fordel moussen i en bred stribe på ørredstykkerne.
Rul - ved hjælp af filmen - ørredstykkerne sådan at de danner en roulade.
Sno enderne på filmen sammen og pak rullen ind i stanniol.
Læg den i fryseren.
Rullen tages op og skæres ud en time før servering.
Hvis ikke det hele bliver brugt, lægges det resterende stykke blot i fryseren igen.
Pynt evt. med creme fraiche og mynte.
Serveringsforslag:
Udhul tomater (beregn 1 stk. pr. person), fjern kernerne fra en halv agurk, fjern kernehuset på en gul peber. Hak alle tre dele fint. Læg blandingen på en frokosttallerken og anret 2 ell. 3 ørredruller på denne. Lav en dressing af creme fraiche 18%, hvidløgssalt og dild.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Peberfisk fra pladen
Pil løgene og knus dem, pres citronen. Krydr fisken med salt, hvidløg og citronsaft. Forva...
Svampestuvning med cremet rodfrugtsmos
1. Cremet rodfrugtmos: 2. Svampestuvning: Servering:
Stuvet hvidkål
Sådan laver du stuvet hvidkål Fjern de yderste blade fra hvidkålen samt roden. Kålen skyll...