Video: Marineret lammefilet med couscous
Marineret lammefilet med couscousKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Lammefilet
-
1 stk Citron
-
1 stk Frisk chili
-
0.5 deciliter Frisk koriander
-
250 gram Couscous
-
1 stk Hvidløg
-
0.5 deciliter Frisk mynte
-
2 tsk Spidskommen
-
2 stk Lime
-
0.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Olivenolie
Start med at koge couscous som angivet på pakken. Når det er færdigt tilsættes ½ af olivenolie og saften fra en citron. Sæt det til side. Puds lammefileten for evt. fedt og sener. Krydr dem med salt og peber. Varm en pande med resten af olien. Steg lammet på begge sider i 10-12 min. afhængig af størrelsen (skal helst være rosa i midten). Raitadressing: Hak mynte og hvidløg og bland det med creme fraichen.Tilsæt spidskommen og saften fra to limefrugter. Smag dressingen til med salt og peber. Skrab kernerne ud af chilien og hak den sammen med koriander. Vend det i couscousen. Anret skiver af lammefilet med couscous og server raitadressingen til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mørbrad med bacon
Sådan laver du Mørbrad med Bacon Skræl kartofler og løg og skær dem i skiver. Læg dem...
Krabbesalat med avocado
Krydr krabbekødet med salt og peber og tilsæt lidt citronsaft. Skær kartoflerne ud i 5 mm...
Mandelappelsinkage
Vask appelsinerne grundigt, brug helst økologiske. Kom de hele appelsiner i en gryde, hæld...