Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
100 gram Rygeost 5+
-
0.3 deciliter Creme fraiche 38%
-
2 spsk Frisk dild
-
2 spsk Frisk purløg
-
2 spsk Frisk persille
-
4 skiver Parmaskinke
Bland rygeosten og creme fraiche. Hak krydderurterne og bland dem med rygeosten og creme fraiche.
Smør krydderblandingen på oversiden af kyllingen. Tag et stykke parmaskinke og sno omkring kyllingen så osten bliver dækket.
Steg kyllingen i ca. 35 min ved 160 grader.
Kan serveres sammen med kartoffelbåde og en lækker grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Meget mere chilli con carne
Kød og løg svitses ved høj varme. Tomater, spidskommen, knust chilli og hvidløg tilsættes....
Mozzarella- og porretærte med salsa verde
Dej: Blødgør smørret, bland det med mel til det har en smuldrende konsistens og lav en f...
Bacon, mælkebøtte og tomat sandwich
Bacon Ristes på panden. Brødskiverne smørres med mayonaise eller yougurt. Mælkebøtte bl...