Video: Kylling med rygeost
Kylling med rygeostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
100 gram Rygeost 5+
-
0.25 deciliter Creme fraiche 38%
-
2 spsk Frisk dild
-
2 spsk Frisk purløg
-
2 spsk Frisk persille
-
4 Parmaskinke
Bland rygeosten og creme fraiche.
Hak krydderurterne og bland dem med rygeosten og creme fraiche.
Smør krydderblandingen på oversiden af kyllingen.
Tag et stykke parmaskinke og sno omkring kyllingen så osten bliver dækket.
Steg kyllingen i ca. 35 min ved 160 grader.
Kan serveres sammen med kartoffelbåde og en lækker grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citron- og urtedressing
Bland citronsaft, hakket skalotteløg, olivenolie, hakket persille og hakket mynte i en lil...
Brunch pandekager
Brunch pandekagerBland de tørre ingredienser i en skål. Tilføj mælken lidt efter lidt mens...
Dressing med soltørrede tomater
Hak de soltørrede tomater. Bland alle ingredienserne i en lille skål.