Video: Thai fiskefrikadeller
med chiliKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Fiskefars
-
2 stk Forårsløg
-
1 stk Frisk chili
-
1 stk Lime
Start med at vaske og rense forårsløg grundigt.
Skrab kernerne ud af chilien og hak begge dele fint.
Bland det i fiskefarsen.
Varm olie på en pande, og steg fiskefrikadellerne gyldne.
Server dem med lime skåret i både eller skiver.
Tip: i stedet for forårsløg kan anvendes purløg.
Chilisauce og hjemmelavet agurkesalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vandbakkelser med ost
Mælk, salt og smør koges op.Mel piskes i til dejen er glat.Køles lidt.Hele æg piskes i dej...
Dampet torsk med blomkål og safran
Skær blomkål i kvarte på langs. Skær hver kvart i skiver (på ca. 1 cm tykkelse) på langs.O...
Thailandsk Squashsuppe
Hak ingefær og hvidløg groft. Vask og skær squash. Hak chili og løg.Varm olie i en gryde....