Video: Lårtunge
LårtungeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Okselårtunge
-
0 Smør
-
0 Salt
-
0 Peber
Sådan laver du lårtunge
Puds lårtungen.
Smelt smør i en pande, og brun lårtungen på alle sider.
Når lårtungen er brunet, lægges den i en bradepande.
Giv den et godt drys salt og godt med peber.
Steg lårtungen i ovnen i halvanden times tid i en 100 grader varm ovn.
Mål jævnligt lårtungens temperatur.
Stegen skal have en kernetemperatur på ca. 65 grader.
God appetit.
Lårtunge
En lækker lårtunge er simpelthen en vidunderlig spise. Det tager lidt tid at lave, men til gengæld er det nemt at gå til. Vi vil foreslå at servere en god portion flødekartofler og en grøn salat til. Så skulle dén lørdag aften reddet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Godt landbrød uden æltning
gær, vand, olie, salt og sukker blandes grundigt og alt opløses.tilsæt havregryn og eventu...
Hel grillet rødfisk
Rens fiskene for skæl og indvolde. Pas på piggene, der findes på finner og gælleklapper. F...
Pandekager med fyld
Pandekager med fyldTænd ovnen på 200 grader. PandekagerTag en skål og tilsæt mel, vand og...