Video: Lårtunge
LårtungeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
- 
                                        1 kg Okselårtunge 
- 
                                        0 Smør 
- 
                                        0 Salt 
- 
                                        0 Peber 
Sådan laver du lårtunge
Puds lårtungen.
Smelt smør i en pande, og brun lårtungen på alle sider.
Når lårtungen er brunet, lægges den i en bradepande.
Giv den et godt drys salt og godt med peber.
Steg lårtungen i ovnen i halvanden times tid i en 100 grader varm ovn.
Mål jævnligt lårtungens temperatur.
Stegen skal have en kernetemperatur på ca. 65 grader.
God appetit.
Lårtunge
En lækker lårtunge er simpelthen en vidunderlig spise. Det tager lidt tid at lave, men til gengæld er det nemt at gå til. Vi vil foreslå at servere en god portion flødekartofler og en grøn salat til. Så skulle dén lørdag aften reddet.
 Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
 Kommunikér direkte med andre medlemmer
 Se live streams med kokke ”in action”
 Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
 Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skumfiduser - marshmallows
Læg husblasen i blød i koldt vand.Bring vand og sukker i kog i en gryde.Kom vanillekornene...
Varm cider med smør, ingefær og kanel
Bland vand og sukker i en gryde. Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 5 min.Fjern...
Auberginepuré med feta
Prik auberginen med en gaffel og bag den 40 min. i ovn. Flæk auberginen og skrab indholde...
 
                        
                    

 
                                                                             
                                    
