Video: Kalvekotelet med råstegte kartofler
Kalvekotelet med råstegte kartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalvekotelet
-
4 stk Bagekartoffel
-
2 Frisk timian
-
3 spsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 Hakkede peberkorn
-
1 tsk Havsalt
-
1 spsk Olivenolie
Krydr koteletterne godt med finthakket timan, salt og peber.
Skær kartoflerne i tynde skiver.
Varm en stor stegepande op med tre spsk olie.
Steg kartoflerne sprøde og gyldne og krydr med salt og peber. Hold dem varme.
Varm en pande med det sidste olie og steg koteletterne ca. 3-4 min. på hver side.
Server med en blandet grøn salat.
TIP: Salt og timian kan blandes i en morter, før det bruges som krydderi på kødet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Koreansk agurkesalat
Agurkerne skrælles og skæres i tynde skiver. De puttes i en skål, drysses med salt og tils...
Lammekølle med rosmarin
Bland honning, sennep, hakket rosmarin, peber, revet citronskal og presset hvidløg i en sk...
Pasta med ærter, spinat og gedeost
Kog pastaen al dente. Bælg ærterne og skyl spinaten, skær springløg (eller forårsløg) i ty...