Video: Bacon- og kartoffelquiche
Bacon- og kartoffelquicheKøkken:
Ingredienser:
Fransk
15
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
150 Hvedemel
-
1 Køkkensalt
-
70 Smør
-
1 Vand
-
150 Kartofler
-
100 Bacon
-
2.5 Piskefløde 38%
-
2.5 Skummetmælk
-
2 stk Æg
-
2 stk Æggeblomme
-
2 Revet muskatnød
-
2 spsk Frisk persille
-
70 Emmenthaler
-
1 Køkkensalt
-
1 Peber
Dej: Bland hvedemel med salt.
Fordel smør i små stykker og ælt det godt sammen med melblandingen, til smørret er helt smuldret.
Tilsæt så vand og saml dejen hurtigt.
Lad dejen hvile 30 min.
Fyld:
Vask og skræl kartoflerne og skær dem i små stykker.
Kog dem op og lad dem simre i 10 min.
Når de er færdige, drænes de for vand.
Steg bacon i en pande, når det er gylden brunt tilsættes kartoflerne og det tages af varmen.
Hak persillen.
Tænd ovnen på 175°c.
Piskefløde, mælk, æg, æggeblommer piskes sammen, salt og peber efter behov.
Emmentaleren rives.
Når fyldet er klar, rulles dejen ud og lægges i en oliesmurt tærteform og der prikkes huller med en gaffel over hele bunden.
Fyld kartofler og bacon og persille i tærteformen og hæld æggemassen udover og læg osten på toppen.
Bages i 35-45 min. Og stilles til afkøling før servering.
Spørgsmål:
Hittar inget recept på rådjurssadel. Hur skall jag leta?
Svar:
Hej pröva dette recept som jag fick av en kollega
Mvh Tomas
recept.se
Rådjursadel
8-10 personer
1 Rådjurssadel
6 dl Viltsky
2 dl Rödvin
2 dl Vispgrädde
2 dl grova bitar av lök,morot,rotselleri,purjolök
1 msk enbär
1 msk Timjan
mjöl
2 msk smör
Salt och vitpeppar
Brysselkål
Rönnbärsgelé
Kokt potatis
Sätt ugnen på 225°.
Putsa sadelns översida fri från fett och senor.
Krydda sadelns översida och undersida med salt och peppar.
Ställ sadeln på galler i ugnen med ett droppbleck under
stek tills termometern visar 62° ca :40 min.
Fräs paryrer ben och grönsaker tillsammans
med kryddor fyll på med rödvin och sky.
Koka i minst 30 min sila.
Gör en botten redning på smör och mjöl
fyll på med viltfonden koka upp häll i vispgrädde
och låt sjuda till rätt konsistens
Serveras med potatis och gele
21/09-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med hindbærmousse
Chokoladekage med hindbærmousseChokoladekageKom æg, vanillesukker og sukker i en skål. Pis...
Dip med rejer og estragon
Hak løg, forårsløg og frisk estragon. Put disse i en foodprocessor/blender sammen med reje...
Muslingesuppe
Sådan laver du muslingesuppeOBS: Hvis retten laves som en forret, halveres ingrediens-mæng...