Video: Lam navarin
Lam navarinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Lammebov
-
4 spsk Olivenolie
-
4 stk Gulerod
-
2 stk Grofthakket løg
-
200 gram Frosen ærter
-
2 stk Hvidløg
-
3 spsk Hvedemel
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Lammebouillon
-
0.5 kvist Frisk timian
-
0.5 kvist Frisk persille
afpuds kødet og skær benet fra. Skær kødet i mindre stykker og vend det med mel, salt og peber. Varm olien i en stor gryde. Kom kødet i og brun det godt på alle sider. Tag det op og svits løg og hvidløg et par minutter. Kom kødet tibage i gryden og tilsæt hvidvin, bouillon og timian. Lad det simre i ca. 30 min. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Kom dem ned i gryden. Lad det simre i yderligere 20 min. og tilsæt så ærterne. Server retten med kogte kartofler drysset med persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt andebryst
Sådan laver du stegt andebryst Start med at duppe andebrystet med et stykke køkkenrulle s...
Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt
Peberfrugterne skylles og deles på langs og indmaden fjernes. Bagefter skæres de i tynde s...
Chokolade ganache til opsmøring
ChokoladeganacheBring piskefløden i kog og hæld over den hakkede mørke chokolade. Lad...