Video: Lam navarin
Lam navarinKøkken:
Ingredienser:
Fransk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Lammebov
-
4 spsk Olivenolie
-
4 stk Gulerod
-
2 stk Grofthakket løg
-
200 gram Frosen ærter
-
2 stk Hvidløg
-
3 spsk Hvedemel
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Lammebouillon
-
0.5 kvist Frisk timian
-
0.5 kvist Frisk persille
afpuds kødet og skær benet fra.
Skær kødet i mindre stykker og vend det med mel, salt og peber.
Varm olien i en stor gryde.
Kom kødet i og brun det godt på alle sider.
Tag det op og svits løg og hvidløg et par minutter.
Kom kødet tibage i gryden og tilsæt hvidvin, bouillon og timian.
Lad det simre i ca. 30 min.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
Kom dem ned i gryden.
Lad det simre i yderligere 20 min. og tilsæt så ærterne.
Server retten med kogte kartofler drysset med persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodskage med smørsauce
Forvarm ovnen til 165°C. Bland mel, bagepulver, natron, kanel, muskatnød, nellike og salt...
Kanelsnegle med remonce
Opløs gæren i den håndvarme mælk. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt grundigt. Hold no...
Chiligryde med rissalat
Chiligryde med rissalatSvits løg og hvidløg i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt kø...