Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Fransk
Hovedret
30 minutter
1 timer 0 minutter
11
Fremgangsmåde:
afpuds kødet og skær benet fra. Skær kødet i mindre stykker og vend det med mel, salt og peber.
Varm olien i en stor gryde. Kom kødet i og brun det godt på alle sider. Tag det op og svits løg og hvidløg et par minutter. Kom kødet tibage i gryden og tilsæt hvidvin, bouillon og timian. Lad det simre i ca. 30 min.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Kom dem ned i gryden. Lad det simre i yderligere 20 min. og tilsæt så ærterne.
Server retten med kogte kartofler drysset med persille.
Antal personer: 4
1 kg Lammebov
4 spsk Olivenolie
4 stk Gulerod
2 stk Grofthakket løg
200 gram Frosen ærter
2 stk Hvidløg
3 spsk Hvedemel
2 deciliter Tør hvidvin
1 deciliter Lammebouillon
0.5 kvist Frisk timian
0.5 kvist Frisk persille