Lam navarin

26/02-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Fransk

Hovedret

30 minutter

1 timer 0 minutter

11



Fremgangsmåde:

afpuds kødet og skær benet fra. Skær kødet i mindre stykker og vend det med mel, salt og peber.

Varm olien i en stor gryde. Kom kødet i og brun det godt på alle sider. Tag det op og svits løg og hvidløg et par minutter. Kom kødet tibage i gryden og tilsæt hvidvin, bouillon og timian. Lad det simre i ca. 30 min.

Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Kom dem ned i gryden. Lad det simre i yderligere 20 min. og tilsæt så ærterne.

Server retten med kogte kartofler drysset med persille.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1 kg Lammebov

4 spsk Olivenolie

4 stk Gulerod

2 stk Grofthakket løg

200 gram Frosen ærter

2 stk Hvidløg

3 spsk Hvedemel

2 deciliter Tør hvidvin

1 deciliter Lammebouillon

0.5 kvist Frisk timian

0.5 kvist Frisk persille

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g