Video: Bøftatar
BøftatarKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
0.25 stk Løg
-
1.5 spsk Kapers
-
1 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
-
1 spsk Mayonnaise
-
1 tsk Dijonsennep
-
0.5 tsk Tabasco
Kom det hakkede kød i en i en stor skål.
Det er vigtigt at kødet er helt frisk og meget magert (sig evt. til slagteren at det skal bruges til tatar).
Hak løget fint og tilsæt de øvrige ingredienser.
Bland farsen godt sammen og del det i fire bøffer.
Anret bøfferne på fire tallerkener og server med en lækker grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet karrysild
Hjemmelavet karrysildSildene skæres i små stykker og lægges i en skål, hvorefter snapsen h...
Halloween jelly
Halloween jellyHusblasbladene skal først lægges lidt i vand, til de bliver bløde (ca. 1 mi...
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og grønne bønner
Stegt flæsk er Danmarks nationalret. Et robust måltid, der er ekstra godt, når det er kold...