Video: Ovnstegte kyllingelår
Ovnstegte kyllingelårKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
12 stk Kyllingeunderlår
-
2.4 tsk Harissa
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
2 stk Mango
-
0.5 stk Ukernet agurk
-
1 bdt Forårsløg
-
1 spsk Frisk mynte
-
2 spsk Sød chilisauce
-
2.5 deciliter Bulgur
-
2.5 deciliter Bouillon
-
25 gram Hakkede mandler
-
2 spsk Frisk mynte
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Gnid kyllingelårene med harissa, læg dem på en plade med bagepapir, sæt dem i en kold ovn og tænd ovnen på 225 grader.
Steg kyllingelårene møre og sprøde ca. 40 minutter og lav tilbehøret imens.
Bland mango, agurk og forårsløg med mynte og chilisauce, smag til med salt og peber.
Kom bulguren i en skål, hæld bouillon over, dæk skålen med plastfilm og lad den trække, til den har opsuget væden.
Rør den løs med en gaffel og smag til med nødder, mynte samt salt og peber.
Servér de stegte kyllingelår med salsa og bulgur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rucolasalat med pærer og grana
Rucolasalat med pære og granaStart med at halvere dine pærerne, og skær dem i tynde skiver...
Ristaffel med svinekød
Sådan laver du ristaffel med svinekødStart med at pille løg og hvidløg, og hak dem fint. V...
Teriyakikylling
Pres ingefæren og hvidløg. Bland alle ingredienserne til marinaden i en gryde. Lad det sim...