Video: Cassava med oksekødsgryde
Cassava med oksekødsgrydeKøkken:
Ingredienser:
Andet
15
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Cassava
-
1 stk Hvidløg
-
1 stk Appelsin
-
10 gram Smør
-
0.5 bdt Frisk persille
-
500 gram Okseklump
-
1 stk Grofthakket løg
-
3 stk Tomat
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Aubergine
-
2 tsk Karry
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 stk Frisk chili
-
2 spsk Olivenolie
-
0.5 bdt Frisk basilikum
Oksekødstew:
Skær kød i tern og hak løg, tomater, gulerødder, aubergine, chilifrugt, peberfrugter og fordel dem i hver sin skål.
Varm en gryde og tilsæt olie.
Brun kødet og tilsæt herefter løg og rør godt i gryden.
Når løgene er bløde og gyldne tilsættes de hakkede tomater.
Efter nogle minutter kommes alle de øvrige grøntsager i, og der drysses med karry.
Hæld lidt vand ved og lad det koge i ca. 15 min. Kom basilikum i til sidst.
Cassava :
Fjern skal og den hinde som sidder indvendigt.
Del hver cassava i fire og fjern de lange snore.
Vask cassavaen godt og sæt det i en gryde med vand og salt.
Lad det koge i ca. 10 min.
Hak hvidløget fint og bland det med lidt revet appelsinskal og hakket persille.
Smelt smørret, og kom blandingen af appelsinskal, hvidløg og persille over cassavaen på en tallerken.
Server oksekød stew med casavaen til.
>
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Roastbeef i ovn
Roastbeef i ovnForvarm ovnen til 125 grader på almindelig ovn, med over- og undervarme.Roa...
Bagels med sesamdrys
Smelt smørret langsomt i kasserollen og tilsæt mælken, det skal kun blive lunt. Ca. 37 gra...
Bagte pærer med cognac
Opvarm ovnen til 230°C. Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kerneh...