Video: Chokolade-pecantærte
Chokolade-pecantærteKøkken:
Ingredienser:
Amerikansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
1 stk Tærtebund
-
3 stk Pasteuriseret æg
-
2 deciliter Sukker
-
0.5 tsk Bordsalt
-
75 gram Smør
-
2 deciliter Sirup
-
2 deciliter Pekannød
-
3 deciliter Chokoladespåner
Forvarm ovnen til 190°C. Pres tærtedejen ned i en tærteform. Pisk æggene sammen med sukkker, salt, smeltet smør og sirup med en håndmixer. Rør pecannødder og chokoladespåner i. Fordel fyldet oven på tærtedejen. Bag tærten til den sætter sig, ca. 40-50 min. Lad den afkøle før servering.
Spørgsmål:
behøver tærten at være forbagt til denne kage???? Og kan jeg bruge den opskrift på tærte der er herinde fra? På forhånd tak
Svar:
Hej , det skal ikke forbages , denne modell.
Du kan bare bruge den opskrift der ligger her inde
Mvh Tomas
opskrifter.dk
02/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oliventapenade
OliventapenadeSkær skallen af citronen og pres saften af den.Blend hvidløg med citronskal...
Asparges med røget laks og hollandaise
Sauce: Pisk æggeblommer, citronsaft og sennep sammen. Smelt smørret og hæld langsomt æggeb...
Nigri-sushi med tun
Ris: Skyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den derefter dryppe...