Video: Spansk lammeret
Spansk lammeretKøkken:
Ingredienser:
Spansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1.2 kg Lammebov
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 deciliter Tør sherry
-
2 stk Grofthakket løg
-
1 stk Laurbærblad
-
500 gram Tomat
-
100 gram Tørret abrikos
-
100 gram Sveske
-
100 gram Pinjekerner
-
3 spsk Olivenolie
-
2 deciliter Hvedemel
Skær lammet i mundrette stykker og gnid dem med salt og peber.
Varm olien i en stegegryde.
Vend kødet i mel og brun det af.
Tilsæt hakket hvidløg og rør godt i gryden.
Tilsæt sherry og lad den fordampe.
Opvarm lidt olie på en pande og løg og laurbærblad til det er blødt og gyldent.
Hak tomaterne groft og kom dem på panden.
Lad det stege et par minutter og kom det herefter ned i gryden til lammet.
Tilsæt vand så det lig dækker kødet.
Lad det simre i 1 time og kom de tørrede frugter med i de sidste 10 min.
Retten kan serveres med brød, ris eller ovnstegte kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Koldhævet filonebrød
Koldhævet filonebrødEn portion til 4 personer giver 2 brød. Rør gæren ud i stuetemper...
Stuvede kartofler
Kartoflerne vaskes, koges, pilles, afkøles og skæres i skiver. Smør og vand gives et opkog...
Quesadillas med gedeost og asparges
Skær asparges i stykker på ca. 4 cm længde. Varm halvdelen af olien i en pande og steg asp...