Video: Spansk lammeret
Spansk lammeretKøkken:
Ingredienser:
Spansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1.2 kg Lammebov
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 deciliter Tør sherry
-
2 stk Grofthakket løg
-
1 stk Laurbærblad
-
500 gram Tomat
-
100 gram Tørret abrikos
-
100 gram Sveske
-
100 gram Pinjekerner
-
3 spsk Olivenolie
-
2 deciliter Hvedemel
Skær lammet i mundrette stykker og gnid dem med salt og peber.
Varm olien i en stegegryde.
Vend kødet i mel og brun det af.
Tilsæt hakket hvidløg og rør godt i gryden.
Tilsæt sherry og lad den fordampe.
Opvarm lidt olie på en pande og løg og laurbærblad til det er blødt og gyldent.
Hak tomaterne groft og kom dem på panden.
Lad det stege et par minutter og kom det herefter ned i gryden til lammet.
Tilsæt vand så det lig dækker kødet.
Lad det simre i 1 time og kom de tørrede frugter med i de sidste 10 min.
Retten kan serveres med brød, ris eller ovnstegte kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kålsalat med skinkestrimler
Snit spidskål fint og skyl den. Lad spidskålen dryppe af i en sigte.Vask blomkål, og del d...
Sandwich med svampe og Fontinaost
Rens og klargør svampene. Skær dem i skiver på langs.Varm olivenolien på en pande over mid...
Hellefisk på spinat med pasta
Krydr fiskestykkerne godt med salt og peber. Steg dem i 3-4 minutter på hver side på en va...