Video: Ajas levebrød
Ajas levebrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
4
Tilberedningstid
6 timer 45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
100 gram Bygmel
-
1 deciliter Vand
-
0.5 tsk Akaciehonning
-
0.3 tsk Køkkensalt
Bygmel røres sammen med vand, honning og salt til en sej masse som hænger i skeen. Lad dejen stå tildækket i omkring 6 timer. Klap den derefter ud på et bord strøet med bygmel til højst 1 cm tykkelse og bag den på en meget tør pande. Brødet kan godt virke lidt sejt, men det er godt til suppe o.lign. Kan også spises med smør og pålæg: ost, pølse eller tyndt skåret røget kød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Eksotisk frugtdessert med blomme
Varm ovnen op til 200°C. Skær dværgappelsinerne i halve og fjern kernerne. Kom farin,...
Risengrød i ovn
Risengrød i ovn Når du skal lave risengrød i ovn, skal du brug en stor støbejernsgryde. Hv...
Cherrytomater med salatskud
Skær to tværgående snit, som danner et kryds, halvejs igennem en cherrytomat. Tag et s...