Video: Ajas levebrød
Ajas levebrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
6 timer 45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
100 gram Bygmel
-
1 deciliter Vand
-
0.5 tsk Akaciehonning
-
0.25 tsk Køkkensalt
Bygmel røres sammen med vand, honning og salt til en sej masse som hænger i skeen.
Lad dejen stå tildækket i omkring 6 timer.
Klap den derefter ud på et bord strøet med bygmel til højst 1 cm tykkelse og bag den på en meget tør pande.
Brødet kan godt virke lidt sejt, men det er godt til suppe o.lign.
Kan også spises med smør og pålæg: ost, pølse eller tyndt skåret røget kød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Haresteg
Tilberedes som dyreryg. Spæk og lidt smør lægges på haren og steges i ca 1 time.
Himmelske grøntsager
Rens champignonerne og skær dem i halve. Hæld væde fra bambusskud og minimajs.Varm olie i...
Omelet i ovn
Omelet i ovn 1. Tag en skål og put alle 5 æg, skiveskårne tomater, skiver rødløg og skive...