Video: Ajas levebrød
Ajas levebrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
6 timer 45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
100 gram Bygmel
-
1 deciliter Vand
-
0.5 tsk Akaciehonning
-
0.25 tsk Køkkensalt
Bygmel røres sammen med vand, honning og salt til en sej masse som hænger i skeen.
Lad dejen stå tildækket i omkring 6 timer.
Klap den derefter ud på et bord strøet med bygmel til højst 1 cm tykkelse og bag den på en meget tør pande.
Brødet kan godt virke lidt sejt, men det er godt til suppe o.lign.
Kan også spises med smør og pålæg: ost, pølse eller tyndt skåret røget kød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vesterhavsgryde
Skræl kartofler og løg og skær dem i ca. 1 x 1 cm store tern. Skold og flå tomaterne og sk...
Dumplings med hakket svinekød
Dumplings med svinekødFremgangsmåde:Hak spidskål, gulerødder, og svampe meget fint.Pres hv...
Grydestegt kanin
Sådan laver du grydestegt kaninDel kaninen i stykker (forben, lår og ryg).Pil løget og hak...