Ajas levebrød

26/02-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

6 timer 45 minutter

25 minutter

4



Fremgangsmåde:

Bygmel røres sammen med vand, honning og salt til en sej masse som hænger i skeen. Lad dejen stå tildækket i omkring 6 timer.

Klap den derefter ud på et bord strøet med bygmel til højst 1 cm tykkelse og bag den på en meget tør pande.

Brødet kan godt virke lidt sejt, men det er godt til suppe o.lign.

Kan også spises med smør og pålæg: ost, pølse eller tyndt skåret røget kød.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

100 gram Bygmel

1 deciliter Vand

0.5 tsk Akaciehonning

0.3 tsk Køkkensalt

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g