Video: Stegt blæksprutte
Stegt blæksprutteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Hovedret
4
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Blæksprutte
-
1 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
1 stk Citron
-
0.5 bdt Frisk persille
Rensning af blæksprutte: Først skilles arme, hoved og indvolde fra resten af kroppen ved at trække i blækspruttearmene. Herefter fjernes den lille sæk med blæk. Indvoldene kasseres. Armene skæres af lige over øjnene, så armene stadig hænger sammen i et stykke. Mellem armene sidder et sort stykke som fjernes. Herefter skylles armene i koldt vand og kroppen flås ved at trække i de små finner. Skindet fjernes fra finnerne, som skylles. Den plastikagtige rygrad på kroppen kasseres. Kroppen renses for indvolde og rygrad. Nu er blæksprutten klar til brug. Tilberedning: De rensede blæksprutter krydres med salt. Krop, finner og arme vendes i mel. Opvarm en pande med olivenolien og steg blæksprutterne ved kraftig varme til de er gyldne. De tages op og lægges på fedtsugende papir. De serveres varme med citronsaft over og drysset med hakket Legro® persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Focacciasandwich med skinke
Focacciasandwich med skinkeRør gæren ud i lunkent vand, tilsæt salt, 2/3 af olien og hvede...
OSSO BUCO M. VINTERGRØNSAGER
Hak løget og skær de andre grøntsager i fine stykker (skiver eller tern). Skær eller klip...
Bagte figner med cognac og crème fraiche
Varm ovnen til 200 grader. Halver fignerne og drys brun farin over. Læd dem på en brade...