Video: Stegt blæksprutte
Stegt blæksprutteKøkken:
Ingredienser:
Spansk
4
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Blæksprutte
-
1 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
1 stk Citron
-
0.5 bdt Frisk persille
Rensning af blæksprutte:
Først skilles arme, hoved og indvolde fra resten af kroppen ved at trække i blækspruttearmene.
Herefter fjernes den lille sæk med blæk. Indvoldene kasseres.
Armene skæres af lige over øjnene, så armene stadig hænger sammen i et stykke.
Mellem armene sidder et sort stykke som fjernes.
Herefter skylles armene i koldt vand og kroppen flås ved at trække i de små finner.
Skindet fjernes fra finnerne, som skylles.
Den plastikagtige rygrad på kroppen kasseres.
Kroppen renses for indvolde og rygrad.
Nu er blæksprutten klar til brug.
Tilberedning:
De rensede blæksprutter krydres med salt.
Krop, finner og arme vendes i mel.
Opvarm en pande med olivenolien og steg blæksprutterne ved kraftig varme til de er gyldne.
De tages op og lægges på fedtsugende papir.
De serveres varme med citronsaft over og drysset med hakket Legro® persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Champignonsuppe med broccoli
Løgene finthakkes, champignonerne skæres i skiver og broccolien deles i små buketter. Løg...
Avocadosalat med tomat og mozzarella
Arranger oste- og tomatskiverne på tallerkner, drys med rigeligt groft salt, da dette træk...
Gås med østershatte og bacon
Gås med østershatte og baconHak østershatte og bacon groft. Steg dem efterfølgende på en p...