Video: Stegt blæksprutte
Stegt blæksprutteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Hovedret
4
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Blæksprutte
-
1 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
1 stk Citron
-
0.5 bdt Frisk persille
Rensning af blæksprutte: Først skilles arme, hoved og indvolde fra resten af kroppen ved at trække i blækspruttearmene. Herefter fjernes den lille sæk med blæk. Indvoldene kasseres. Armene skæres af lige over øjnene, så armene stadig hænger sammen i et stykke. Mellem armene sidder et sort stykke som fjernes. Herefter skylles armene i koldt vand og kroppen flås ved at trække i de små finner. Skindet fjernes fra finnerne, som skylles. Den plastikagtige rygrad på kroppen kasseres. Kroppen renses for indvolde og rygrad. Nu er blæksprutten klar til brug. Tilberedning: De rensede blæksprutter krydres med salt. Krop, finner og arme vendes i mel. Opvarm en pande med olivenolien og steg blæksprutterne ved kraftig varme til de er gyldne. De tages op og lægges på fedtsugende papir. De serveres varme med citronsaft over og drysset med hakket Legro® persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Morgenboller
Gæren røres ud i vandet i en skål.Gem lidt af hvedemelen til æltning og formning af boll...
Majspandekager med fyld
Majspandekager med fyldMajspandekagerKom begge mel i en skål og pisk løbende mælk i melbla...
Gryderet med oksekød
Gryderet med oksekødHvis gryderetten laves i en ovnfast gryde eller stegeso, så forbarm ov...