Video: Pasta med kødboller og tomatsauce
Pasta med kødboller og tomatsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Hakket oksekød 3-7%
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 kvist Frisk basilikum
-
2 stk Frisk chili
-
3 dåse Flåede tomater
-
1 stk Løg
-
1 dåse Tomatpure
-
1 stk Æg
-
2 deciliter Vand
-
1 stk Oksekødsbouillonterning
-
500 gram Durumpasta
Kødboller: Hvidløg presses, chili uden kerner samt basilikum hakkes fint - halvdelen af disse ingredienser gemmes til saucen, resten blandes med kød, æg, salt, mel og lidt vand og røres sammen til en god fars. Form kødet til små boller og steg dem på en pande. Tomatsauce: Resten af basilikum, hvidløg og chili svitses i en gryde. Kom de flåede tomater i og tilsæt laurbærblad, oksekødsterning og vand. Bring det i kog og lad det simre i 10 min. Sæt pastaen over når de ti minutter er gået. Tag laurbærblad op og blend saucen. Jævn evt. med tomatpure og smag til med salt og peber. Server sauce og kødboller til pastaen.
Filione brød og revet ost.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Majspandekager med fyld
Majspandekager med fyldMajspandekagerKom begge mel i en skål og pisk løbende mælk i melbla...
Salat med tun og hvide bønner
Pres hvidløget og mos det sammen med en knivspids salt i en morter. Pisk hvidløgsmasse,...
Chokoladekage med hindbærmousse
Chokoladekage med hindbærmousseChokoladekageKom æg, vanillesukker og sukker i en skål. Pis...