Video: Majs vendt med urter
Majs vendt med urterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Majskolbe
-
50 gram Usaltet smør
-
1.5 tsk Citronsaft
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
0.25 tsk Cayennepeber
-
0.5 deciliter Frisk koriander
Bring vand i kog i en gryde (der skal være ca. 4 cm vand i gryden).
Kog kolberne i vandet (det dækker ikke nødvendigvis) i 3-5 min., vend dem undervejs.
Overfør kolberne til et fad med en tang.
Mens majsen koger smeltes smørret i en gryde.
Fjern gryden fra blusset og tilsæt citronsaft, salt, peber og cayenne.
Når majsen er kold nok til at håndtere skæres kernerne af i lange, brede strøg, således at majsene hænger sammen i klynger.
Overfør majsen til en serveringsskål.
Tilsæt smørblandingen samt hakket koriander til majsen.
Vend det blidt, så majsklyngerne forbliver intakte.
Serveres varm eller ved stuetemperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ravioli med bacon og salvie
Nip enderne af bønnerne. Kom vand, smør og salt i en gryde, og bring det i kog. Damp bønne...
Pasta med tunsauce
Varm olie i en gryde.Svits løg, hvidløg og karry, tilsæt tomater, tun og skiveskårede oliv...
Shepherds pie
Shepherds pieForvarm ovnen til 200 grader.Start med at rive gulerødder og blegselleri. Løg...