Video: Rullesteg med svesker
Rullesteg med sveskerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 kg Rullesteg
-
200 gram Sveske
-
20 gram Smør
-
2 stk Grofthakket løg
-
3 deciliter Vand
-
2 spsk Frisk timian
-
4 stk Laurbærblad
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Lad din slagter skære sværen af svinebrystet.
Bred kødstykket ud så det senere kan foldes.
Krydr kødet med salt og peber.
Bred herefter de udstenede svesker ud over stykket og rul stegen stramt sammen og bind en snor omkring i begge ender.
Brun den i smørret i en stegegryde.
Tag den op og brun de hakkede løg.
Læg kødet tilbage i gryden og hæld 3 dl vand ved samt timian og laurbærblade.
Tilsæt også salt og peber.
Man kan med fordel komme et par ekstra svesker i gryden, da det giver god smag til saucen.
Lad stegen småstege i ca. 1 1/2 time under låg, hvor den vendes et par gange.
Når rullestegen er færdig tages den op og stegeskyen sies og skummes for fedt.
Lad den koge igennem og jævn den med en jævning af lidt maizena mel udrørt i lidt vand.
Serveres med hvide kartofler og agurkesalat.
Hvide kartofler og agurkesalat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Burger med avocado og hytteost
FarsBland hakket oksekød, hakket rød peberfrugt, hakket rødløg, persille, rapsolie, salt o...
Smørhorn Gerda ca 40 stk.
Blandes sammen og rulles ud.Skæres ud i trekanter.
Thailandsk rejesauce
Put rejepasta, hvidløg, sambal oelek, sukker, citronsaft, sojasauce og vand i en blender o...