Video: Krydret nektarinkage
Krydret nektarinkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
100 gram Usaltet smør
-
2 deciliter Sukker
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
1 spsk Citronsaft
-
1.5 tsk Revet citronskal
-
3 deciliter Majsmel
-
5 stk Nektarin
-
1 tsk Kanel
-
3 spsk Sukker
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en springform med fedtstof. Pisk blødgjort smør med en elpisker til det er luftigt. Tilsæt sukker og pisk videre til det blandet. Pisk æggene i et ad gangen, dernæst citronsaft samt citronskal. Pisk melet i til det er jævnt. Fordel dejen i den smurte springform. Halvér nektarinerne og skær dem i skiver. Fordel skiverne i koncentriske cirkler oven på dejen, tryk skiverne let ned i dejen. Pynt: Rør kanel og sukker sammen i en lille skål og fordel det over kagen. Bag kagen til den er gyldenbrun og en tandstikker indsat i midten kommer ren ud (ca. 1 time). Skær kagen fri og servér den lun eller ved stuetemperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Tø dejen op. Kog kartoflerne og pil dem. Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge de...
Fiskefrikadeller med dild
Fiskefrikadeller med dildStart med at rør fiskefarsen sammen med æg, løg, dil, salt og peb...
Kransekage toppe
KransekagetoppeKransekagetoppe er perfekte at lave hvis du har lidt marcipan til overs og...