Video: Krydret nektarinkage
Krydret nektarinkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
100 gram Usaltet smør
-
2 deciliter Sukker
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
1 spsk Citronsaft
-
1.5 tsk Revet citronskal
-
3 deciliter Majsmel
-
5 stk Nektarin
-
1 tsk Kanel
-
3 spsk Sukker
Forvarm ovnen til 175°C.
Smør en springform med fedtstof.
Pisk blødgjort smør med en elpisker til det er luftigt.
Tilsæt sukker og pisk videre til det blandet.
Pisk æggene i et ad gangen, dernæst citronsaft samt citronskal.
Pisk melet i til det er jævnt.
Fordel dejen i den smurte springform.
Halvér nektarinerne og skær dem i skiver.
Fordel skiverne i koncentriske cirkler oven på dejen, tryk skiverne let ned i dejen.
Pynt:
Rør kanel og sukker sammen i en lille skål og fordel det over kagen.
Bag kagen til den er gyldenbrun og en tandstikker indsat i midten kommer ren ud (ca. 1 time).
Skær kagen fri og servér den lun eller ved stuetemperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Porcherede rødspættefileter
Skræl og hak løg og hvidløg fint. Rens og snit svampene fint.Steg løg og hvidløg 1 min. i...
Pangasiusfilet
Steg det finthakkede løg til det er gyldent.Sammen med den finthakkede persille blandes de...
Stegt lammemørbrad
Gnid kødet med olie, krydr med salt og peber og steg mørbraden fra alle sider ved høj varm...