Video: Majsbrød med forårsløg og parmesan
Majsbrød med forårsløg og parmesanKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
13
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
6 spsk Usaltet smør
-
2 spsk Olivenolie
-
400 gram Forårsløg
-
5 deciliter Majsmel
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
100 gram Revet parmesan
-
0.8 deciliter Sukker
-
4 tsk Bagepulver
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
3 deciliter Kærnemælk
-
120 gram Æg
-
2 spsk Frisk purløg
Majsbrød med forårsløg og parmesan
Forvarm ovnen til 200°C. Smør et ovnfast fad. Smelt smør sammen med olie i en gryde.
Svits hakkede forårsløg i 3 min. Afkøl. Rør majsmel, mel, parmesan, sukker, bagepulver, salt og peber sammen i en stor skål.
Pisk kærnemælk og æg sammen i en anden skål. Bland æggeblandingen og forårsløgene med de tørre ingredienser.
Rør til det er blandet. Overfør denne dej til det klargjorte fad. Bag brødet til en tester indsat i midten af brødet kommer ren ud, ca. 20 min. Drys med hakket purløg og server varm.
Velbekomme!
Tips og tricks...
Mangler du noget lækkert at tage ovenpå dit nybagte brød? Prøv vores feta og tomatsmørepålæg eller vores leverpostej.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nemme fastelavnsboller
Nemme fastelavnsbollerLun 2,5 deciliter mælk i en gryde. Hæld den derefter over en stor sk...
Gode grovboller
Opløs gæren i vandet. Tilføj salt, sukker og olie. Riv gulerødderne og bland i skålen. Rør...
Kylling med paprika
Del hver kylling i 4 dele. Gnid kyllingestykkerne med salt og paprika. Svits dem i smø...