Video: Chili-lime fyldt kylling
Chili-lime fyldt kyllingKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
8
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
75 gram Smør
-
2 stk Lime
-
1 tsk Chili
-
0.5 bdt Frisk basilikum
-
0.5 bdt Frisk persille
-
3 stk Parmaskinke
-
1 stk hel kylling
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
Forvarm ovnen til 180°C.
Bland smør, limeskræl, chili, krydderiblanding, skinke, salt og peber sammen.
Skil forsigtigt skindet fra kyllingens bryst og fordel kryddersmørret jævnt under skindet.
Læg kyllingen i et ildfast fad med brystet opad og hæld bouillon ud over den.
Sættes i ovnen på midterste rille.
Hæld stegevæsken over kyllingen igen efter en halv time.
Kyllingen skal have en time til halvanden til kødsaften er farveløs.
Kan også tilberedes på spyd over grillen.
Serveres med nye kogte kartofler samt blandet salat med feldsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Eggs Benedict
Eggs Benedict til brunchbordet Læg parmaskinken på en bageplade med bagepapir og rist...
Lassi af æble, melon og ingefær
Blend melon, æblesaft, ingefær og mynteblade.Tilsæt yoghurt, blend kort og smag til med ho...
Butter Chicken Masala
1. Krydr kødet med garam masala og lidt salt. Varm en gryde eller sauterpande og smelt 1 s...