Video: Chili-lime fyldt kylling
Chili-lime fyldt kyllingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
8
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
75 gram Smør
-
200 gram Lime
-
1 tsk Chili
-
0.5 bdt Frisk basilikum
-
0.5 bdt Frisk persille
-
600 gram Parmaskinke
-
150 gram hel kylling
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
Forvarm ovnen til 180°C. Bland smør, limeskræl, chili, krydderiblanding, skinke, salt og peber sammen. Skil forsigtigt skindet fra kyllingens bryst og fordel kryddersmørret jævnt under skindet. Læg kyllingen i et ildfast fad med brystet opad og hæld bouillon ud over den. Sættes i ovnen på midterste rille. Hæld stegevæsken over kyllingen igen efter en halv time. Kyllingen skal have en time til halvanden til kødsaften er farveløs. Kan også tilberedes på spyd over grillen.
Serveres med nye kogte kartofler samt blandet salat med feldsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med kødsovs
Pasta med kødsovsHak løg og svits det i en gryde med olie. Kom derefter kødet i og brun de...
Avocadocreme
1: Frugtkødet tages ud af avocadoen og moses med en gaffel. 2: Røres med græsk yoghurt, c...
Thai nudelsalat
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Pisk jordnøddesmør, mælk, revet ingefær, pr...