Video: Røget hellefisk med krydret dilddressing
Røget hellefisk med krydret dilddressingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 bdt Frisk dild
-
400 gram Creme fraiche 18%
-
1 tsk Sambal Oelek
-
400 gram Røget hellefisk
-
8 stk Grøn asparges
-
1 pakke Rucola
-
1 stk Lime
Dressing:
Hak dilden fint.
Rør dild med creme fraiche og tilsæt sambal oelek.
Smag dressing til med salt og peber og stil den koldt.
Skær rodender af asparges og kog dem i letsaltet vand, ca. 8 minutter.
Læg dem på køkkenrulle til afdrypning.
Vask salaten og tør denne.
Anret salat på tallerkener.
Anret røget hellefisk ovenpå salaten.
Fordel dressing ovenpå fisken og pynt øverst med to grønne asparges på hver.
Anret med en skive lime på hver tallerken.
Spørgsmål:
Vil meget gerne vide om den dressing kan bruges til Torske fad hvor det er kogt torsk der skal pyntes med citron - agurker - tomater - æg - rejer, og lidt sort kaviar, har lavet dressing til den forret før men mener ikke der var dild i, er der en der passer bedre. Mange hilsner og tak for jeres gode sider. Ketty jensen
Svar:
Denne her går rigtig fint med dit torskefad, du kan evt. undlade dilden og erstatte den med purløg.
Og tak for de fine ord!
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
01/10-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vegansk irsk simreret
Vegansk irsk simreretSæt en mellemstor gryde over mellemvarme.Varm olie, og tilføj bladsel...
Broccoli med bacon, kapers, peberfrugt og rosiner
Skær bacon i små stykker og steg det sprødt. Tilsæt broccoli i buketter og steg videre c...
Whiskeykage
Dag 1:Ca 1½ dl tørrede frugter som abrikos, tranebær og lidt rosiner skæres og dækkes med...