Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Forret
10 minutter
20 minutter
7
Fremgangsmåde:
Dressing:
Hak dilden fint. Rør dild med creme fraiche og tilsæt sambal oelek. Smag dressing til med salt og peber og stil den koldt.
Skær rodender af asparges og kog dem i letsaltet vand, ca. 8 minutter. Læg dem på køkkenrulle til afdrypning.
Vask salaten og tør denne. Anret salat på tallerkener. Anret røget hellefisk ovenpå salaten. Fordel dressing ovenpå fisken og pynt øverst med to grønne asparges på hver. Anret med en skive lime på hver tallerken.
Antal personer: 4
1 bdt Frisk dild
400 gram Creme fraiche 18%
1 tsk Sambal Oelek
400 gram Røget hellefisk
8 stk Grøn asparges
1 pakke Rucola
1 stk Lime