Røget hellefisk med krydret dilddressing

09/03-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Forret

10 minutter

20 minutter

7



Fremgangsmåde:

Dressing:
Hak dilden fint. Rør dild med creme fraiche og tilsæt sambal oelek. Smag dressing til med salt og peber og stil den koldt.

Skær rodender af asparges og kog dem i letsaltet vand, ca. 8 minutter. Læg dem på køkkenrulle til afdrypning.

Vask salaten og tør denne. Anret salat på tallerkener. Anret røget hellefisk ovenpå salaten. Fordel dressing ovenpå fisken og pynt øverst med to grønne asparges på hver. Anret med en skive lime på hver tallerken.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1 bdt Frisk dild

400 gram Creme fraiche 18%

1 tsk Sambal Oelek

400 gram Røget hellefisk

8 stk Grøn asparges

1 pakke Rucola

1 stk Lime

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g