Video: Majs over bål
Majs over bålKøkken:
Ingredienser:
Dansk
2
Tilberedningstid
2 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Majskolbe
-
2 deciliter Vand
Køb de majskolber som har flest dækblade.
Majskolberne lægges i vand i min.2 timer, imens et glødebål forberedes.
Gløderne bredes ud, og majsene lægges på gløderne.
De vendes jævnligt.
Når bladene begynder at blive brune, så er majsene lige til at spise.
Har du ikke mulighed for at lave et glødebål kan du i stedet grille majsene (med bladene på).
Servér eventuelt med smør rørt blødt med krydderurter, men de smager også helt fint uden noget til.
Spørgsmål:
Hej! Jeg ville høre om du ville hjælpe med valg af en forret til "3 retter over bål" Jeg havde tænkt mig at lave stegt flæsk m. p. sovs, samt æblekage til dessert, men jeg mangler en forret. Forretten må ikke tage mere end 15-20 min. at lave (ink. forberedelsestid) og så skal den entes kunne tilberedes uden brug af varmekilder, eller ved brug af gryde eller stegepande. På forhånd tak Emil
Svar:
Du kunne måske forsøge med
Majs over bål
Det er stadig til at få bål i butikkerne har jeg set, og de smager jo rigtig dejligt :-)
Og så er det endda "ægte" primitivt uden brug af gryde/stegpande.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
02/10-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Luftige teboller
Sådan laver du luftige teboller Smelt smørret og bland det med mælk og vand. Smuldr gær o...
Champignonsuppe med broccoli
Løgene finthakkes, champignonerne skæres i skiver og broccolien deles i små buketter. Løg...
Kalkun med flødeost
Smelt smørret gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegr...