Video: Kalkunbrystfilet med kokossauce
Kalkunbrystfilet med kokossauceKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
16
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Skummetmælk
-
4 spsk Kokosmel
-
300 gram Kalkunbryst
-
1 spsk Olie
-
2 tsk Karry
-
1 stk Finthakket zittauerløg
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
2 tsk Mango chutney
-
2 tsk Revet ingefær
-
2 tsk Citronsaft
-
0 Majsstivelse
-
1.2 tsk Groft salt
-
0 Friskkværnet peber
-
320 gram Parboilede ris
-
300 gram Hakket porre
-
300 gram Gulerod
Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden ca. 5 min.
Afdryp kokosmælken i en sigte.
Skær kødet i 1 cm tykke skiver.
Brun kødet i en gryde i olien og tag det op.
Svits karry og løg i olie i gryden.
Tilsæt kødet og de øvrige ingredienser også kokosmælken.
Kog det hele sammen ca. 10 min.
Jævn evt. med majsstivelse udrørt i vand.
Server retten med ris og dampede grønsager.
Tip:
Tilsæt evt. friskhakket chili eller sambal oelek (chilipasta på glas) til retten, hvis du ønsker den mere hot.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Huevos rancheros
Put tomater, 2/3 af korianderen, skrællet avocado, løg, citronsaft, chili, hakket hvidløg...
Stærk tomatsauce
Skær chilipebrene halvt over, rens dem og snit dem fint. Hak løg og hvidløg fint. Skold to...
Gul suppe med nye gulerødder
Gulerødder, skalotteløg og hvidløg svitses i lidt olie til de er bløde, de må ikke tage fa...