Video: Nemme fisketacos
Nemme fisketacosKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Bøftomat
-
1 stk Mango
-
1 stk Løg
-
1 stk Lime
-
0.5 Frisk koriander
-
500 Helleflynder
-
2 spsk Rapsolie
-
1 spsk Limesaft
-
0.5 tsk Chili
-
4 stk Tortilla
-
2.5 Grønkål
-
125 Creme fraiche 18%
-
400 Refried beans
Salsa:
Skær tomaterne i tern. Bland alle ingredienserne til salsaen i en lille skål.
Skær fiskekødet i fileter, én pr. person (brug evt. en anden slags flaget, hvid fisk).
Opvarm grillen.
Pisk olie, limesaft og chili sammen i en lille skål.
Pensl denne marinade på begge sider af fisken, krydr lidt med salt og peber.
Gril fileterne i 3-4 min. på hver side, eller til de er gennemstegte.
Fyld hver tortilla med 1 filet (delt i stykker med en gaffel), revet kål og salsa.
Top med creme fraiche. Servér bønnerne som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ægte fynsk brunsviger
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt derefter smør og resten af ingredienserne (til og...
Tranebær- og jalapenorelish
Bland tranebær, appelsinsaft, hakket rødløg, hakket koriander, presset hvidløg, jalapeno,...
Squash-deller med urter og ost
Fars: Riv squashene og hak løget. Bland squash, løg og havsalt i et stort dørslag, lad det...