Video: Myntepesto med ingefær
Myntepesto med ingefærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 kvist Frisk mynte
-
1.5 spsk Ingefær
-
0.75 deciliter Cashewnød
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Sukker
Myntepesto med ingefær
Bland alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor.
Blend til en glat masse. Smag til med salt og peber.
God som tilbehør til flûtes eller andet brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk kartoffelsuppe
Græsk kartoffelsuppeFørst skal kartoflerne skrælles og skæres i tern. Herefter skal løgene...
Lammekoteletter med krydderurter
Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par s...
Pastafad med kylling og mornaysauce
Svits hakket løg, presset hvidløg, bacon og champignon i skiver på panden. Læg det i et il...