Video: Myntepesto med ingefær
Myntepesto med ingefærKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 kvist Frisk mynte
-
1.5 spsk Ingefær
-
0.75 deciliter Cashewnød
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Sukker
Bland alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor. Blend til en glat masse. Smag til med salt og peber.
God som tilbehør til flûtes eller andet brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tranebær- og jalapenorelish
Bland tranebær, appelsinsaft, hakket rødløg, hakket koriander, presset hvidløg, jalapeno,...
Minipizza Margarita
1. Hæld vandet i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt grahamsmel og durummel, og ælt...
Marineret mozzarella på ciabattabrød
Skær mozzarellaen i centimetertykke skiver og fordel skiverne på en stor tallerken. Bland...