Video: Marineret mørbrad
Marineret mørbradKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Svinemørbrad
-
2 spsk Olivenolie
-
0.5 stk Citron
-
2 spsk Sojasauce
-
1 spsk Akaciehonning
-
2 stk Hvidløg
-
0 Krydderurter
Puds kødet af. Pisk ingredienserne (alt undtagen krydderurter) til marinaden sammen. Kødet lægges i marinaden f.eks. i en frostpose. Lægges koldt i et par timer eller til næste dag. Tag kødet op af marinaden. Kødet brunes på en pande uden ekstra fedtstof. Læg kødet i et ovnfast fad, pynt eventuelt med friske krydderurter, og steg færdig ved 180 c. i 15-20 minutter. Lad derefter kødet trække i 20 minutter under alufolie.
Spørgsmål:
Hvad vil være godt som tilbehør til marineret mørbrad ?
Svar:
Stegte aspargeskartofler og en lækker grøn salat.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
08/04-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fiskepakke og perlebyg med rødpebersauce
Lav en fiskepakke per person i alufolie eller bagepapir. Start med at smøre bunden af pakk...
Rødspætte i bacon med asparges
Rødspættefilet: Skyl aspargesne, skær det nederste hvide stykke væk og skær dem i passen...
Krydrede og dampede muslinger
Skrub muslingerne og klargør dem. Vær opmærksom på, at muslinger, der ikke enten er lukked...