Video: Creme chantilly
Creme chantillyKøkken:
Ingredienser:
Andet
3
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Piskefløde 38%
-
1 stk Vanillestang
-
5 spsk Flormelis
Kom en spiseskefuld af fløden ud på et skærebrædt.
Flæk vaniljestangen på langs, skrab kornene ud og læg dem oven i fløden.
Gnid frem og tilbage med en bredbladet kniv eller en metalpaletkniv, så vaniljekornene kan fordele sig i resten af flødemængden.
Kom flødeblandingen i en skål sammen med florsukker og resten af fløden og pisk det let.
Opbevar den i køleskab, indtil den skal bruges.
Creme chantilly er tilbehør til Blød, mørk Guanaja 70%.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vegetarlasagne
Vegetarlasagne Olien varmes, løg svitses og revet gulerod tilsættes. Tofuen smuldres i sty...
Moussaka med oksekød
Den bedste moussaka med oksekødSkyl auberginen og befri den for stilk og blade. Skær den i...
Koteletter á la florentine
Brun schnitzlerne på en pande og kom dem i et højt ovnfast fad, krydr dem med salt og pebe...