Video: Creme chantilly
Creme chantillyKøkken:
Ingredienser:
Andet
3
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Piskefløde 38%
-
1 stk Vanillestang
-
5 spsk Flormelis
Kom en spiseskefuld af fløden ud på et skærebrædt.
Flæk vaniljestangen på langs, skrab kornene ud og læg dem oven i fløden.
Gnid frem og tilbage med en bredbladet kniv eller en metalpaletkniv, så vaniljekornene kan fordele sig i resten af flødemængden.
Kom flødeblandingen i en skål sammen med florsukker og resten af fløden og pisk det let.
Opbevar den i køleskab, indtil den skal bruges.
Creme chantilly er tilbehør til Blød, mørk Guanaja 70%.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flæskesteg med rødvin og hvidløg
FlæskestegSværene på stegen skæres lidt dybere end normalt. Mellem sværene lægges fintsnit...
Avocadotoast
Avocadotoast Start med at mose avocadoerne med en gaffel sammen med knust hvidløg, saften...
Pærer med urtericotta
Rør ricotta, halvdelen af honningen, timian, halvdelen af basilikummen, halvdelen af mynte...