Video: Creme chantilly
Creme chantillyKøkken:
Ingredienser:
Andet
3
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Piskefløde 38%
-
1 stk Vanillestang
-
5 spsk Flormelis
Kom en spiseskefuld af fløden ud på et skærebrædt.
Flæk vaniljestangen på langs, skrab kornene ud og læg dem oven i fløden.
Gnid frem og tilbage med en bredbladet kniv eller en metalpaletkniv, så vaniljekornene kan fordele sig i resten af flødemængden.
Kom flødeblandingen i en skål sammen med florsukker og resten af fløden og pisk det let.
Opbevar den i køleskab, indtil den skal bruges.
Creme chantilly er tilbehør til Blød, mørk Guanaja 70%.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bradepandekage med æbler og kanel
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidig. Rør æggene i en ad gangen og...
Saltkød
Salt og sukker blandes og gnides på kødet. Kødet lægges derefter på et fad og stilles kold...
Bønner Provencale
Bønnerne ordnes og kommes i kogende vand tilsat halvdelen af saltet, og koger i 3 min. Van...