Video: Thai kyllingedip
Thai kyllingedipKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Tilbehør
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
750 gram Hakket kyllingekød
-
2 stk Frisk chili
-
2 stk Hvidløg
-
1 spsk Jordnøddesmør
-
0.75 stk Limesaft
-
2.5 deciliter Kokosmælk
-
1.5 spsk Fish sauce
-
1 spsk Frisk mynte
Opvarm olien i en wok over høj varme. Tilsæt kyllingekødet og svits det, til det er brunet. Tilsæt chili, knust hvidløg, jordnøddesmør, limesaft, kokosmælk samt fishsauce. Bring det i kog, skru ned til lav varme og lad det simre i 5 min. Rør hakket mynte og servér retten varm. Pynt evt. med mynte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Omelet med hakket kød
Løget hakkes og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, evt. bland li...
Farseret spidskål
Farseret spidskålPil og hak løget fint. Kom løgstykker, hakket svinekød, æg, mælk, salt og...
Gallopkringle
Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Kold, fast smør hakkes i. Sukker, æg og mælk...