Video: Kalkunkebab
KalkunkebabKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
600 gram Hakket kalkunkød
-
2 stk Æg
-
2 spsk Olie
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
1 tsk Chili
-
1.5 spsk Spidskommen
-
4 spsk Cashewnød
-
2 spsk Løg
-
2 spsk Ingefær
-
1 stk Frisk chili
-
1 bdt Frisk koriander
-
1 tsk Garam masala krydderi
Kalkun, æg, olie, krydderier og salt røres godt sammen.
Cashewnødder, løg, ingefær, chili og korianderblade hakkes fint, og røres i farsen, sammen med garam masala.
Farsen formes til boller (en pr. person) og sættes på spid.
Med en fugtig hånd formes kebaben til en pølse på hver af spiddene.
Spiddene steges over grillen eller i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Meget mere chilli con carne
Kød og løg svitses ved høj varme. Tomater, spidskommen, knust chilli og hvidløg tilsættes....
Risotto med rucola og hvidløg
Varm bouillonen op i en gryde (det må ikke komme i kog). Hold bouillonen varm over lav var...
Champignonsuppe med broccoli
Løgene finthakkes, champignonerne skæres i skiver og broccolien deles i små buketter. Løg...