Video: Kalvebov med timian og hvidvin
Kalvebov med timian og hvidvinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1.1 kg Kalvebov
-
10 gram Smør
-
1.2 liter Tør hvidvin
-
7 stk Gulerod
-
3 stk Zittauerløg
-
1 stk Citronsaft
-
25 stk Timiankviste
-
1.2 liter Mælkesauce
-
2 tsk Groft salt
-
0 Friskkværnet peber
-
1.1 kg Kartofler som tilbehør
-
2 deciliter Hakket persille
Fjern grove sener og hinder og skær kødet i 7-8 stykker. Tør kødet. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun 3-4 stykker bov ad gangen. Brun dem på alle sider (ca. 3 min. i alt). Læg de brunede stykker kød i en römertopf og hæld hvidvinen ved. Skær grøntsagerne i grove stykker. Tilsæt grøntsagerne og resten af ingredienserne og stil römertopfen - med låg på en plade midt i ovnen. Vend i retten af og til. Smag til. Ved serveringen: Server kalveboven i römertopfen med kartofler og persille ved siden af.
Kalvebov med timian og hvidvin kan også steges i ovnen i en stegegryde....der kan tåle at gå i ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indonesisk kyllingenudelsuppe
-Partér kyllingen, læg den i en gryde med nok vand til at dække den og tilsæt salt, peberk...
Chokoladeglade cookies
Smelt smør og de 100 g chokolade over vandbad. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen,...
Shawarma med pitabrød
Sådan laver du Sharwarma i pitabrød Fyld: Kødet skæres i tynde strimler, som drysses med g...