Video: Kalvebov med timian og hvidvin
Kalvebov med timian og hvidvinKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1.1 kg Kalvebov
-
10 gram Smør
-
1.2 liter Tør hvidvin
-
7 stk Gulerod
-
3 stk Zittauerløg
-
1 stk Citronsaft
-
25 stk Timiankviste
-
1.2 liter Mælkesauce
-
2 tsk Groft salt
-
0 Friskkværnet peber
-
1.1 kg Kartofler som tilbehør
-
2 deciliter Hakket persille
Fjern grove sener og hinder og skær kødet i 7-8 stykker.
Tør kødet. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde.
Brun 3-4 stykker bov ad gangen.
Brun dem på alle sider (ca. 3 min. i alt).
Læg de brunede stykker kød i en römertopf og hæld hvidvinen ved.
Skær grøntsagerne i grove stykker.
Tilsæt grøntsagerne og resten af ingredienserne og stil römertopfen - med låg på en plade midt i ovnen.
Vend i retten af og til. Smag til.
Ved serveringen: Server kalveboven i römertopfen med kartofler og persille ved siden af.
Kalvebov med timian og hvidvin kan også steges i ovnen i en stegegryde....der kan tåle at gå i ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mors kartoffelmos
Mors kartoffelmosKartoflerne skæres i kvarte på langs (dvs. relativt tynde både).Kartofler...
Salat med grønkål, rødkål og appelsin
Salat med grønkål, rødkål og appelsinGrønkål og rødkål snittes fint og kommes i en skål el...
Brombærmarmelade
Brombærmarmelade Skyl bærrene grundigt under vandhanen og kog dem sammen med sukkeret.Kog...