Video: Krydrede thairejer med chili og hvidløg
Krydrede thairejer med chili og hvidløgKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2.5 spsk Olie
-
0.5 deciliter Vand
-
75 gram Hvidkål
-
3 stk Hvidløgs fed
-
8 stk Tigerreje
-
1 tsk Chili
-
1 spsk Løg
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 spsk Sojasauce
Opvarm halvdelen af olien i en wok over høj varme. Tilsæt revet kål og 1/4 af vandet og lynsteg i 30 sekunder. Fjern kålen fra wokken og stil den til side på et fad. Opvarm resterende olie i samme wok over høj varme. Anbring presset hvidløg og rejer i wokken og svits, til hvidløget er brunet og rejerne bliver lyserøde. Tilsæt chili, hakket løg og koriander, soja og det resterende vand. Lynsteg det i ganske kort tid. Fordel wokkens indhold over det lynstegte kål på et fad. Servér retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Torsk med sennepsauce
Skær torskefiléterne i mindre stykker, og læg fileterne sammen med timian samt skiver af l...
Svampegryde
SvampegrydePil løget og skær det i tynde skiver. Svits løgstykkerne i lidt fedtstof et par...
Brusebadsboller. Dej laves aftenen før
Aftenen før: Rør gæren ud i mælken. Tilsæt olie og de øvrige ingredienser. ( hold lidt af...