Video: Krydrede thairejer med chili og hvidløg
Krydrede thairejer med chili og hvidløgKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2.5 spsk Olie
-
0.5 deciliter Vand
-
75 gram Hvidkål
-
3 stk Hvidløgs fed
-
8 stk Tigerreje
-
1 tsk Chili
-
1 spsk Løg
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 spsk Sojasauce
Opvarm halvdelen af olien i en wok over høj varme.
Tilsæt revet kål og 1/4 af vandet og lynsteg i 30 sekunder.
Fjern kålen fra wokken og stil den til side på et fad.
Opvarm resterende olie i samme wok over høj varme.
Anbring presset hvidløg og rejer i wokken og svits, til hvidløget er brunet og rejerne bliver lyserøde.
Tilsæt chili, hakket løg og koriander, soja og det resterende vand.
Lynsteg det i ganske kort tid.
Fordel wokkens indhold over det lynstegte kål på et fad. Servér retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede T-bonesteaks med krydret purløgssmør
Smelt en lille smule smør (ca. 1 spsk.) i en lille gryde. Svits hakket forårsløg og presse...
Pasta med bacon og mornaysauce
Skær bacon i tern og svits det på panden, til gyldent.Tilføj løg, peberfrugter og pølser i...
Suppe - Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chili
Placer nudlerne i en stor skål. Hæld kogende vand over, så de er dækket. Lad dem stå, til...