Video: Reje Pad Thai
Reje Pad ThaiKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Nudler
-
1.5 tsk Olie
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
12 stk Store upillede rejer
-
1 spsk Tomatketchup
-
1 spsk Fish sauce
-
1 spsk Sukker
-
1 spsk Citronsaft
-
1 spsk Hvidvinseddike
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
125 gram Adzuki bønnespire
-
1 deciliter Peanut
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Opvarm olien i en wok over medium varme. Svits det hakkede løg og pressede hvidløg i ca. 5 min. Tilsæt rejerne og steg, til de er lyserøde. Rør ketchup, fishsauce, sukker, citronsaft og vineddike. Tilsæt letpiskede æg og steg uden at røre, indtil æggene er delvist stivnede. Tilsæt kogte, drænede nudler, bønnespirer og knuste peanuts. Steg videre under omrøring, til nudlerne er gennemvarmede. Overfør retten til et serveringsfad og pynt evt. med yderligere bønnespirer, knuste peanuts og koriander.
Spørgsmål:
Kan jeg lave nogle filopakker med forskelligt fyld og så fryse dem ned til senere brug og i så fald hvorlænge skal jeg så varme dem op ?
Svar:
Ja, du kan sagtens lave nogle filopakker og fryse ned til senere brug.
Hvis du varmer dem op i frossen tilstand, vil jeg gætte på de skal have ca. 15-20 min. på 200 grader.
mvh.
Esben
Opskrifter.dk
16/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baconsvøbt kyllingefilet med mangochutney og fløde
Baconsvøbt kyllingefilet med mangochutney og flødeOvnen tændes på 220 grader.Svøb 1-2 baco...
Marinerede svinemørbrads-skiver m grøntsager
Hak hvidløget fint og rør en marinade af hvidløg, chilisauce, sojasauce, rapsolie, salt og...
Mascarponecreme
MascarponecremePisk vanillekorn, creme fraiche, fløde sukker, citronskal og citronsaft sam...