Video: Tom Kha Gai
Tom Kha GaiKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 tsk Jordnøddeolie
-
2 stk Hvidløg
-
2 spsk Ingefær
-
3 spsk Citrongræs
-
2 tsk Chili
-
1 tsk Korianderpulver
-
1 tsk Spidskommen
-
2 stk Kyllingebryst
-
1 stk Løg
-
150 gram Pak choi
-
1 deciliter Vand
-
1 dåse Kokosmælk
-
0.5 spsk Fish sauce
-
0.5 deciliter Frisk koriander
Opvarm jordnøddeolien i en stor gryde.
Tilsæt hvidløg i tynde skiver, reven ingefær, hakket citrongræs, chili, korianderpulver samt kommen og svits det, til det dufter.
Tilsæt nu kyllingekød i strimler og løg i tynde skiver.
Steg i ca. 5 min.
Tilsæt pakchoi i strimler og steg videre til det begynder at krølle, 5-10 min.
Tilsæt vand, kokosmælk, fishsauce og hakket koriander.
Lad det simre, til kyllingekødet er helt færdigt og aromaerne er kogt sammen, ca. 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pocherede æg med spinat
Pocherede æg med spinatHæld vandet i en gryde og skru op for varmen. Når vandet lige knap...
Pandegrillet sværdfisk
Skær sværdfisken i fileter á ca. 175 gr. Kog risene efter anvisningen på pakken.Fjern stil...
Thai kyllingedip
Opvarm olien i en wok over høj varme. Tilsæt kyllingekødet og svits det, til det er brunet...