Video: Benløse fugle
Benløse fugleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Okseklump
-
1 stk Løg
-
100 gram Bacon
-
20 gram Smør
-
2 deciliter Bouillon
-
1 stk Laurbærblad
-
2 spsk Hvedemel
-
2 deciliter Fløde 13%
-
0 Salt
-
0 Peber
Benløse fugle
Kødskiverne bankes let og drysses så med salt og peber.
Bacon skæres i strimler
Kødskiverne svøbes i baconstrimler og lukkes med kødnåle
“Fuglene” brunes i smør i en gryde.
Bouillon eller vand tilsættes med laurbærblade. Læg låg på.
“Fuglene” simrer i 30-45 minutter indtil de er møre.
Tag dem op.
Mel og fløde røres sammen og skyen jævnes
Det koges igennem og smages til med salt og peber.
Servér de benløsefugle med agurkesalet og kartoffelmos. Velbekomme!
Benløse fugle er en gammel ret, som er kendt over hele Europa. Navnet går igen i de forskellige lande med små variationer. På fransk hedder det fx voison sans tete dvs. fugle uden hoveder.
Opskrifter til kartoffelmos og agurkesalat findes naturligvis også her siden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grønsagslasagne med fuldkornspasta og grøn salat.
Kog pasta(helst fuldkorn) som anvist på pakken (det er altid en god ide at koge pasta plad...
And med ristede kantareller og druer
And med ristede kantareller og druerSkær andebrystet i tynde skiver og lynsteg det et kort...
Salat med tun og hvide bønner
Pres hvidløget og mos det sammen med en knivspids salt i en morter.Pisk hvidløgsmasse, cit...