Video: Grøntsagstærte med spinat og hytteost
Grøntsagstærte med spinat og hytteostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hvedemel
-
65 gram Grahamsmel
-
1 spsk Olivenolie
-
60 gram Fromage frais
-
15 gram Gær
-
0.5 deciliter Vand
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
3 stk Æg
-
2 deciliter Hytteost
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
250 gram Frisk spinat
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
50 gram Revet ost
Sådan laves tærtebunden
Start med at lave tærtebunden.
Opløs gær i vand og tilsæt derefter fromage frais, grahamsmel, salt og olie.
Rør det hele godt sammen.
Tilsæt derefter hvedemel mens dejen æltes igennem.
Dejen skal være smidig, for ikke at blive for tør når den bages.
Rul tærtedejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Prik bunden med en gaffel og forbag tærtebunden ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Sådan laves fyldet
Hak rødløget og hvidløget fint og sauter dem i en gryde.
Tilsæt spinaten - du kan bruge frossen såvel som frisk - og varm det hurtigt op.
Når spinaten er blevet blød, så tag gryden af varmen.
Hæld vandet fra spinat og løg blandingen og bland derefter æg, hytteost, muskat, salt og peber i.
Rør det hele sammen og fordel massen på den forbagte tærtebund.
Herefter drysses tærten med revet ost, inden tærten bages ved 180 grader i ca. 30 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Banan vafler
Bananvafler Skræl bananerne og mos dem grundigt i en skål - brug gerne en gaffel. Tilsæt e...
Cosmopolitan
Ryst vodka, Grand Marnier og juice i en shaker fyldt med is. Hældes i Cocktailglas og en h...
Schnitzel Napoli
Schnitzlerne trykkes med håndroden og krydres med salt og peber, og steges ca.1½ min på hv...