Video: Asiatisk lammekølle
Asiatisk lammekølleKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
10 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Hoisin sauce
-
6 spsk Eddike
-
4 stk Forårsløg
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
8 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Honning
-
0.5 tsk Sesamolie
-
1 spsk Sesamfrø
-
0.5 tsk Hvid peber
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Afpudset lammekølle
Bland alle ingredienser (hak forårsløg, finthak hvidløg) til marinaden i en plastikpose.
Udben lammekøllen. Anbring køllen i posen med marinade og lad den marinere natten over.
Forvarm en grill på høj varme.
Placér køllen på grillen, fjern marinaden. Grill kødet 15 min. på hver side eller til den ønskede status.
Overfør køllen til et fad. Lad den hvile i 20 min. før den skæres ud. Servér.
Spørgsmål:
Hvad er hoisin sauce?
Svar:
Det er gærede soyabønner, der bruges som smagsforstærker i det asiatiske køkken. Der er gerne sukker, hvidløg og vineddike i saucen. Bliver f.eks. brugt til Pekingand.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
18/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvid chokoladeis med pandegrillet ananas
Hak chokoladen groft.Varm fløden op i en gryde sammen med kernerne fra vaniljestangen. Når...
Chokolademousse med mynte
Chokolademousse med mynteHak chokoladen.Del æggene (eller brug pasteuriseret æggehvider og...
Søsters Vafler
Hvedemel, bagepulver, sukker, vanillesukker, og juice røres til en tyk jævn dej. Æggene de...