Video: Asiatisk lammekølle
Asiatisk lammekølleKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
10 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Hoisin sauce
-
6 spsk Eddike
-
4 stk Forårsløg
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
8 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Honning
-
0.5 tsk Sesamolie
-
1 spsk Sesamfrø
-
0.5 tsk Hvid peber
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Afpudset lammekølle
Bland alle ingredienser (hak forårsløg, finthak hvidløg) til marinaden i en plastikpose.
Udben lammekøllen. Anbring køllen i posen med marinade og lad den marinere natten over.
Forvarm en grill på høj varme.
Placér køllen på grillen, fjern marinaden. Grill kødet 15 min. på hver side eller til den ønskede status.
Overfør køllen til et fad. Lad den hvile i 20 min. før den skæres ud. Servér.
Spørgsmål:
Hvad er hoisin sauce?
Svar:
Det er gærede soyabønner, der bruges som smagsforstærker i det asiatiske køkken. Der er gerne sukker, hvidløg og vineddike i saucen. Bliver f.eks. brugt til Pekingand.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
18/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med rosmarin og citron
Skær citronen i tynde skiver og fjern kerner. Vask og tør rosmarinkviste. Rens og skyl kyl...
Madpandekager med kylling
Dej - madpandekagerKom æggene i en skål og pisk indtil de er luftige. Tilføj mælk, salt, g...
Hindbærlagkage
HindbærlagkageMandelbund:Æggeblommer og sukker piskes med håndmikser til en tyk æggesnaps....