Video: Asiatisk lammekølle
Asiatisk lammekølleKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
10 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Hoisin sauce
-
6 spsk Eddike
-
4 stk Forårsløg
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
8 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Honning
-
0.5 tsk Sesamolie
-
1 spsk Sesamfrø
-
0.5 tsk Hvid peber
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Afpudset lammekølle
Bland alle ingredienser (hak forårsløg, finthak hvidløg) til marinaden i en plastikpose.
Udben lammekøllen. Anbring køllen i posen med marinade og lad den marinere natten over.
Forvarm en grill på høj varme.
Placér køllen på grillen, fjern marinaden. Grill kødet 15 min. på hver side eller til den ønskede status.
Overfør køllen til et fad. Lad den hvile i 20 min. før den skæres ud. Servér.
Spørgsmål:
Hvad er hoisin sauce?
Svar:
Det er gærede soyabønner, der bruges som smagsforstærker i det asiatiske køkken. Der er gerne sukker, hvidløg og vineddike i saucen. Bliver f.eks. brugt til Pekingand.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
18/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk svineret med krydderier og kokosmælk
Skær svinebov i terninger.Giv citrongræsstilken nogle slag med et hårdt instrument. Riv in...
Råkost
Sådan laver du råkost:Riv æble og gulerod på rivejern.Pres saften af en citron og rør sukk...
Grillet mørbrad med bønnesalat
Grillet mørbrad med bønnesalatStart med at finpudse mørbraden og rens den for sener. Kom k...