Video: Hakkebøf - på spinat og peberfrugt
Hakkebøf - på spinat og peberfrugtKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frisk spinat
-
1 spsk Olivenolie
-
600 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Rapsolie
-
2 stk Gul peberfrugt
Form kødet til bøffer, hak dem med kniven og krydr med salt og peber.
Grill eller steg bøfferne; steges i olivenolie.
Skyl spinaten og kom den i en stor gryde med rapsolie og salt.
Lad den varme godt igennem og reducere.
Hæld den, lige forud for anretning, op i en sigte og tryk en del af væden fra.
Skær peberfrugterne i tern, undgå det hvide og kernerne.
Anret bøfferne med spinat og gul peber og kartofler ved siden af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og grønne bønner
Stegt flæsk er Danmarks nationalret. Et robust måltid, der er ekstra godt, når det er kold...
Timpana pastagratin
Forvarm ovnen til 180 ˚ C. Svits løg og knust hvidløg i smør i 5 minutter. Tilføj bacon og...
Spaghetti kødboller
Halver squash'en. Kom den i ovnen på 200 grader i 15 min, så den bliver fast. Tag en gaffe...