Video: Rødspættepakker med rosmarin
Rødspættepakker med rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Rødspættefilet
-
0.5 tsk Bordsalt
-
2 stk Forårsløg
-
0.5 stk Rød peberfrugt
-
2 spsk Tør hvidvin
-
0 Hvidløgspulver
-
0 Frisk rosmarin
Skær to stykker folie på 30x40 cm.
Skær gulerødderne i tynde strimler.
Anbring halvdelen af strimlerne i midten af det ene stykke folie.
Placér en rødspættefilet ovenpå strimlerne.
Krydr med hvidløgspulver, rosmarin og salt.
Gentag proceduren på det andet stykke folie.
Skær forårsløg og peberfrugt i strimler og fordel strimlerne på de to fileter.
Fold siderne af folien op omkring fiskepakken uden at lukke pakkerne til.
Hæld vin over pakkerne og fold nu folien helt omkring indholdet.
Luk pakkerne tæt til.
Anbring pakkerne på en bageplade og opvarm ovnen til 180°C og steg fiskepakkerne i 15-20 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mole Poblano Sauce
Mole Poblano SauceRist de tørrede chilier på en tør pande i 2-3 minutter, eller indtil de...
Citron- og urtedressing
Bland citronsaft, hakket skalotteløg, olivenolie, hakket persille og hakket mynte i en lil...
Svinemørbrad med dijonsennep og timian
Sæt en bradepande nederst i ovnen. Opvarm ovnen til 230°C.Del hver mørbrad på langs, men u...