Video: Galletboller
GalletbollerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Butterdejsplader
-
2 deciliter Vand
-
100 gram Margarine
-
100 gram Hvedemel
-
1.4 tsk Bagepulver
-
4 stk Æg
-
1 stk Sammenpisket æg til pensling
-
1.2 deciliter Glasur
-
30 spsk Gele
Vand og margarine bringes i kog.
Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen er bagt sammen.
Sæt dejen til afkøling.
Pisk æggene sammen og tilsæt dem ét ad gangen.
Rør dejen godt ind imellem. Den skal være ret fast.
Hver plade butterdej deles i 6 stk - rulles ud på meldækket bord (firkanter).
1 skefuld vandbakkelsesdej hældes på hver.
Hjørnerne foldes sammen.
Pensles med æg.
Bager ca. 20 min. ved 200 grader.
(Ovnen må IKKE åbnes de første 15 min.)
Pyntes med glasur og 1 geleklat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med rodfrugter
Sæt ovnen på 200°C.Rens alle rodfrugterne og skær dem i mundrette bidder. Skær løg i både....
Burmesisk suppe
Bring bouillon til kogning. Tilsæt skiveskårede løg og hvidløg, peber (pulver og korn), re...
Sommerdressing
Cremefraiche og mayonaise røres godt sammen. Riv/pres hvidløget heri sammen med citronsaft...