Video: Galletboller
GalletbollerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Butterdejsplader
-
2 deciliter Vand
-
100 gram Margarine
-
100 gram Hvedemel
-
1.4 tsk Bagepulver
-
4 stk Æg
-
1 stk Sammenpisket æg til pensling
-
1.2 deciliter Glasur
-
30 spsk Gele
Vand og margarine bringes i kog.
Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen er bagt sammen.
Sæt dejen til afkøling.
Pisk æggene sammen og tilsæt dem ét ad gangen.
Rør dejen godt ind imellem. Den skal være ret fast.
Hver plade butterdej deles i 6 stk - rulles ud på meldækket bord (firkanter).
1 skefuld vandbakkelsesdej hældes på hver.
Hjørnerne foldes sammen.
Pensles med æg.
Bager ca. 20 min. ved 200 grader.
(Ovnen må IKKE åbnes de første 15 min.)
Pyntes med glasur og 1 geleklat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julekaramel med valnød
Julekaramel med valnødderSmør et fad og stil det til side. Smelt smørret i en stor gryde o...
Pastasalat med tomatpesto og kyllingebryst
Kyllingekødet krydres med salt og peber og gennemsteges på panden. Kog pastaen efter anvis...
Krydderkage
Sådan laver du krydderkage Tænd ovnen og indstil den på 170°C. Pensl en form med smeltet s...