Video: Kyllingebryst med druer og champignoner
Kyllingebryst med druer og champignonerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Smør
-
1 spsk Olivenolie
-
600 gram Kyllingebryst
-
100 gram Champignon
-
2 deciliter Rødvin
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Frisk timian
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
2 deciliter Vindrue
Smelt smør sammen med olie i en stor pande over middelhøj varme. Når det er varmt, tilsættes kyllingebrysterne. Brun dem i 3-5 min. på hver side. Skær champignoner i skiver og tilsæt dem. Svits dem i et par minutter, til de er bløde. Kog panden af med vin, sørg for at skrabe de brunede kødstykker af panden for at give smag. Lad det simre i 5 min. Rør fløden i. Tilsæt salt, peber og hakket timian. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad det simre i ca. 5 min. Rør af og til. Fjern låget. Lad saucen koge ind i ca. 3 min. Tilsæt druer og varm det igennem.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede grisetæer
Rengjorte grisetæer flækkes og koges i letsaltet vand (ca.1½ time) med laurbærblade og løg...
Pommes Røsti
Sådan laver du pommes røsti Kartoflerne rives på den grove side af rivejernet. Når de er r...
Indiske frikadeller
1. Rør kødet med 1 tsk salt og rør ægget i. 2. Hak løg, hvidløg, ingefær og chili i en...