Video: Kalv kogt i hvidvin
Kalv kogt i hvidvinKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
300 gram Kalvekød i tern
-
1.2 tsk Olivenolie
-
1 tsk Havsalt
-
1.2 knsp Peber
-
2.5 deciliter Hvidvin
-
2.5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
1 stk Laurbærblad
-
5 stk Tomat
-
2 stk Gulerod
-
1.2 bdt Frisk basilikum
-
2 deciliter Jasminris
Pil og hak løg og hvidløg.
Skær kalvekødet i tern
Svits kalvekødet i olivenolie, krydr med salt og peber.
Tilsæt løg og hvidløg og svits.
Tilsæt hvidvin, bouillon og laurbærblade, og lad simre i ca. 30 minutter under låg.
Skær tomaterne i både.
Skær gulerødder i tern.
Kom tomater og gulerødder i gryden, og lad simre yderligere 30 minutter.
Smag til med salt og peber (kan evt. jævnes med maizena).
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Serverer kalvegryden på en bund af ris. Pynt med frisk basilikum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksemørbrad med ristede skalotteløg, bacon og portvin
Beregn ca.150-175 g.mørbrad pr.personOpvarm ovnen til 180°C. Skær skalotteløgene i halve o...
Klassisk boller i karry
Klassisk boller i karryKødbollerSvinekød, hakket løg, salt og peber, æg og rasp æltes samm...
Sauce Velouté
Start med at bringe den lyse fond i kog.Smelt nu smørret i en anden gryde og tilsæt mel, r...