Video: Sauteret spinat
Sauteret spinatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frisk spinat
-
1 stk Tomat
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olie
Skyl spinaten grundigt.
Svits tomatbåde og knust hvidløg i olien i i en stor gryde.
Tilsæt spinatblade, læg låg på og lad det stege videre i 15 min. over lav varme.
Tilsæt salt og peber, fjern låget og lad det stege videre i 5-10 min. under jævnlig omrøring.
Spørgsmål:
jeg skal lave fløde-spinat til røget las. hvordan laver jeg spinaten,M.V.H Grete
Svar:
Du kan følge denne opskrift på sauteret spinat, og inden retten skal stå og simre, tilsætte 2,5 dl fløde, og lade det koge ind i spinaten, så retten bliver dejlig cremet.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
19/04-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammegyros
Ælt lammefarsen med tomatpure, hvidløg, godt med salt og hakket persille. Rør krydderierne...
Foccacia med rosmarin og olivenolie
Mel, salt, vand og surdej blandes sammen, lige som det italienske hvedebrød. Når dejen ha...
Clear Cell
Hæld alkohol i en shaker halvt fyldt med isterninger. Ryst godt og si over i collinsglas f...