Video: Spaghetti carbonara al funghi
Spaghetti carbonara al funghiKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Spaghetti
-
1 pakke Bacon
-
4 deciliter Fløde 38%
-
3 stk Æg
-
200 gram Parmesan ost
-
8 stk Brune champignon
-
0 Friskkværnet peber
-
0 Flagesalt
Først steges bacon sprød på en pande.
Imens renses og skives champignonerne.
De steges derefter i fedtet fra baconen.
Parmesanosten rives fint, og puttes i en skål.
Æg og fløde røres i samme skål, til det hele er blandet godt.
Kom rigeligt med friskkværnet sort peber i, det bliver rigtigt godt!
Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken
(jeg bruger frisk pasta, men man kan sagtens bruge tørret.)
Nu kommes de stegte svampe og baconen i skålen og det røres sammen.
Når pastaener er færdig, tages fryden af varmen og pastaen hældes i et dørslag og drypper af.
(lad dem forblive lidt fugtige, så er det nemmere at blande)
Pastaen puttes tilbage i gryden og skålens indhold røres i.
Vendt det sammen indtil fløde og æg begynder at fusionere og retten tykner.
Server i dyb tallerken, riv lidt parmesan hen over og drys med friskkværnet peber.
Velbekomme!
Retten kan også laves uden svampe, den bliver lidt lettere og det suger ikke så meget af væden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble- rosin tærte
Æble- rosin tærteDej: Bland mel med sukker, tilsæt smør i små stykker og ælt dejen godt sa...
Marineret kyllingfilet
Pisk yoghurt med krydderier, chili, ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en...
Halloween - Edderkoppekager
Sådan laver du halloween - edderkoppekagerTænd ovnen på 185 grader. Smelt margarine...