Video: Spaghetti carbonara al funghi
Spaghetti carbonara al funghiKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Spaghetti
-
1 pakke Bacon
-
4 deciliter Fløde 38%
-
3 stk Æg
-
200 gram Parmesan ost
-
8 stk Brune champignon
-
0 Friskkværnet peber
-
0 Flagesalt
Først steges bacon sprød på en pande.
Imens renses og skives champignonerne.
De steges derefter i fedtet fra baconen.
Parmesanosten rives fint, og puttes i en skål.
Æg og fløde røres i samme skål, til det hele er blandet godt.
Kom rigeligt med friskkværnet sort peber i, det bliver rigtigt godt!
Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken
(jeg bruger frisk pasta, men man kan sagtens bruge tørret.)
Nu kommes de stegte svampe og baconen i skålen og det røres sammen.
Når pastaener er færdig, tages fryden af varmen og pastaen hældes i et dørslag og drypper af.
(lad dem forblive lidt fugtige, så er det nemmere at blande)
Pastaen puttes tilbage i gryden og skålens indhold røres i.
Vendt det sammen indtil fløde og æg beygnder at fusionere og retten tykner.
Server i dyb tallerken, riv lidt parmesan hen over og drys med friskkværnet peber.
Velbekomme!
Retten kan også laves uden svampe, den bliver lidt lettere og det suger ikke så meget af væden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chocolate Chip Cookies
Sigt mel, bagepulver og salt sammen og sæt det til side. Pisk det bløde smør med sukker og...
Fiskefond
Skyl og vask fiskeben (helst pighvar eller tungeben) fjern blod, hoveder, og skind. Skyl d...
Fars i parmaskinke
Ælt kødet med æg, løg, salt, peber, allehånde og mosede eller finthakkede ansjoser. Form...